Blomsterbud och Blommogram

Din pålitliga blomsterbudstjänst i Haparanda

Upplev bekvämligheten och glädjen med Norrblomster

ledande blomsterbud i Haparanda.

Vi levererar blomsterbud över hela Haparanda kommun, med en startavgift på endast 99 kr inom Haparanda tätort. Vårt blomsterbud är inte bara en tjänst, det är en passionerad handling för att föra skönhet och lycka till ditt hem eller till någon du bryr dig om.

Ett brett sortiment av blomsterpresenter

Oavsett om du vill skicka en handbunden bukett, en elegant bordsdekoration, eller överraska någon med en nyplanterad balkonglåda, har Norrblomster det perfekta valet för dig. Vårt sortiment sträcker sig från klassiska blomsterarrangemang till unika och personliga presenter.

Lägg till en personlig touch

För att göra ditt blomsterbud ännu mer speciellt, erbjuder vi ett urval av tillval såsom lyxig choklad, kramgoa nallar, och exklusiva dekorationer. Dessa tillval ger en extra personlig touch och är perfekta för att uttrycka din kärlek, uppskattning, eller bara för att säga "jag tänker på dig".

Enkel beställning och personlig service

Beställ ditt blomsterbud genom att ringa oss eller besöka vår butik personligen. För leveranser utanför Haparanda tätort, kontakta oss för att få reda på den specifika budavgiften.

Stolt ombud för Interflora

Norrblomster är ett stolt ombud för Interflora, vilket innebär att vi upprätthåller högsta standard av kvalitet och service. När du väljer oss, väljer du en blomsteraffär som är dedikerad till att överträffa dina förväntningar.

blomster-prenumeration i haparanda

Låt oss sköta helgblommorna!

Bor du i Haparanda eller närområdet kan du unna dig, eller varför inte någon du känner, en blomsterprenumeration från oss. Lyxigt att få hem dina helgblommor fint inslagna, bundna med omsorg & säsongens vackraste blomster!

Leverans fredagar – Du bestämmer hur många gånger och hur ofta. Från 350 kr inkl. leverans. Du kan även ge bort en prenumeration i form av valfritt antal buketter, som levereras eller hämtas i butiken.

För att starta en prenumeration ring eller uppge dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, så återkommer vi.

Önskar du beställa blomsterbud eller blomster-prenumeration?

Skicka in din önskade beställning i formuläret nedan, ring oss eller kom förbi och säg hej i butiken!

Din beställning är inte bekräftad förens du hört från oss.

Blomsterprenumeration
Blomsterbud
hCaptcha