Tjänster

Vi har blommor för alla tillfällen

Förvandla Varje Tillfälle till Något Extraordinärt med Norrblomster Blomsterbud i Haparanda!

Blommor till bröllop

Vissa speciella tillfällen i livet är värda att lägga lite extra tanke & kärlek vid. Som den stundande kärleksfesten ni har framför er! Bröllop är ju alldeles underbart men det kan lätt bli mycket på en gång med planering och ekonomin kan snabbt springa iväg. Det måste den dock inte. Just bröllopsblommornas pris varierar kraftigt - allt beror på era val av blommor, utformning och hur tidskrävande det är.

Vi sitter ner tillsammans med er och hjälper er att utforma ett förslag i enlighet med era drömmar och önskningar.  Att ge förslag och tipsa er om hur det ska bli perfekt och anpassat till er budget, är vi duktiga på.

Tveka inte att kontakta oss för en konsultation.

Blommor till begravning

Hos oss kan du beställa alla typer av blommor till begravning. Kontakta oss så hjälper vi dig att få personlig utformade binderier, enligt just dina önskemål.

Vi tar även emot beställningar via Interflora.

Kurser

Upptäck konsten att skapa med blommor med Norrblomster!
Vi bjuder in dig till en värld av blommor och kreativitet med våra exklusiva kurser i blomsterkransbindning. Våra inspirerande kurser är designade för alla, från nybörjare till mer erfarna blomsterentusiaster, som vill utforska den vackra konsten att skapa blomsterkransar, buketter, planteringar och blomsterarrangemang. Lär dig de hemliga teknikerna och knepen från våra erfarna florister och upptäck hur du kan förvandla enkla blommor till fantastiska konstverk. Håll utkik på vår Facebook & Instagram för att hålla dig uppdaterad om de olika kurserna.

Har du någon fråga eller fundering?

Skicka in ditt meddelande i formuläret nedan, ring oss eller kom förbi och säg hej i butiken!

hCaptcha